Update Forums?

Want to see something added or changed on ScanDiego? This is the place to voice your comments. Anyone is encouraged to report problems or their suggestions that will help improve the site.
OB Rangr
Posts: 12
Joined: Fri Jul 21, 2006 10:51 am

Post by OB Rangr » Wed Nov 19, 2008 4:09 pm

w6pix wrote:123
You forgot the "TAP TAP TAP" before the "123."

N6ATF
Posts: 373
Joined: Sun May 15, 2005 1:36 pm

Post by N6ATF » Wed Nov 19, 2008 5:19 pm

I'm not getting reply notifications. I wonder if that has some relation to the stringer pages not going through?

Oh, and right after hitting submit for this, I get the message:
Ran into problems sending Mail. Response: 504 Invalid Username or Password

DEBUG MODE

Line : 132
File : smtp.php

SDnative
Posts: 168
Joined: Mon Jun 27, 2005 3:04 pm

Post by SDnative » Wed Nov 19, 2008 7:09 pm

That is the same message I got yesterday when posting a reply.

RescueKujo
Posts: 72
Joined: Thu Aug 02, 2007 11:34 pm

Re: Update Forums?

Post by RescueKujo » Thu Nov 20, 2008 10:38 am

I got this message when trying to reply to a post...

Save draft
Please note that saved drafts only include the subject and the message, any other element will be removed. Do you want to save your draft now?


Duane

Disregard, now I know what the f**k I did....

w6pix
Posts: 338
Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm

Re:

Post by w6pix » Thu Nov 20, 2008 7:18 pm

SDnative wrote:That is the same message I got yesterday when posting a reply.
I've been seeing strange messages, usually associated to posting on threads where someone has their profile set to alert them to replies on that thread..

it's on my list to investigate.

there are a few things that seem to crap out when you do them, but they all seem to get done...

We'll work 'em out

w6pix
Posts: 338
Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm

Re:

Post by w6pix » Thu Nov 20, 2008 7:18 pm

N6ATF wrote:I'm not getting reply notifications. I wonder if that has some relation to the stringer pages not going through?

Oh, and right after hitting submit for this, I get the message:
Ran into problems sending Mail. Response: 504 Invalid Username or Password

DEBUG MODE

Line : 132
File : smtp.php
Ok, I think that gives me a clue. I'll go check it out...

And no, not related to the pages.

PStuart
Posts: 108
Joined: Sun May 14, 2006 1:33 am

Re: Update Forums?

Post by PStuart » Fri Nov 21, 2008 7:19 pm

Scandiego forums update and new gmail themes in one week, I feel so... accomplished. Very web 2.0 looking, I like it

Post Reply